اطلاعيه شماره 2 دانشكده شيمي در رابطه با پذيرفته شدگان آزمون نيمه متمركز دكتري سال 1398

به اطلاع كليه داوطلبان گرامي (پذيرفته شدگان از طريق آزمون و استعداد درخشان ) مي رساند جهت انجام مصاحبه درروز هاي تعيين شده به نكات ذيل توجه فرمايند.

1-كليه داوطلبان مي بايست درروزمصاحبه اصل مدارك بار گذاري شده خود را بهمراه داشته باشند.

2- لازم است داوطلبان گرامي نيم ساعت قبل از ساعت انجام مصاحبه جهت ارايه اصل مدارك خود و تطبيق آنها در سيستم ، به آموزش دانشكده شيمي مراجعه نمايند.

3 بعد از برسي مدارك داوطلبين و تاييد آنها مدارك به دواطلبان عودت داده خواهد شد.

4- داوطلبين دقت داشته باشند بعد از تاييد مدارك خود از طرف آموزش ، فرم ممهور شده شركت در جلسه مصاحبه خود را از كارشناس مربوطه اخذ نمايند.

5-داوطباني كه مدارك آنها كامل نبوده و يا به هر عنوان از طرف آموزش تاييد نگردد اجازه شركت در جلسه مصاحبه را نخواهند داشت

6- بهمراه داشتن كليه مدارك اعلام شده از طرف دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه الزامي مي باشد.

7-آدرس دانشكده شيمي : خيابان شريعتي بالاتر از پل سيد خندان خيابان شهيد مجتبايي- خيابان شهيد كاويان- پرديس دانشكده علوم دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي دانشكده شيمي

8-داوطلبين مي بايست حتما گزارش شماره7899(گواهي ثبت نام غير حضوري آزمون ) را بهمراه داشته باشند.

تلفن آموزش دانشكده جهت سئوالات احتمالي22850273

اطلاعات تكميلي در اطلاعيه شماره 3 به اطلاع داوطلبان گرامي خواهد رسيد.

1398/03/08