اطلاعیه شماره2 -نکات مهم برای انجام مصاحبه غیر حضوری و آزمون علمی پذیرش دانشجوی دکتری

اطلاعیه شماره2

از دواطلبین محترم مصاحبه آزمون علمی پذیرش دانشجوی دکتری سال 1400 خواهش می کنیم به نکات مهم ذیل برای انجام مصاحبه غیر حضوری خود توجه نمایند :

از ارتباط اینترنت با سرعت کافی و عملکرد مناسب تجهیزات ارتباطی مانند میکروفون قبل از شروع جلسه اطمینان حاصل کنید

لطفا پس از وارد نمودن کد ورود به جلسه منتظر بمانید تا اجازه ورود از سوی مدیر جلسه به شما داده شود. بدلیل جلوگیری

از مشکلات در برنامه ریزی لطفا صرفا در زمان اعلام شده اقدام به ورود به جلسه نمایید. ( در اطلاعیه های بعدی زمان ورودی داواطلبین به تفکیک اعلام خواهد شد )

در هنگام ورود به جلسه و پس از نمایش پیامی مبنی بر انتخاب بین دو گزینه هدفون (سمت چپ) یا (میکروفون ) سمت راست گزینه سمت راست ( هدفون )  را انتخاب نمایید.

در هنگام مصاحبه از روشن بودن دوربین وب کم برای نمایش چهره و همچنین روشن بودن میکروفون برای مصاحبه اطمینان حاصل نمایید.

کلیه مدارک بارگذاری شده را در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید.

معاونت آموزشی و تحصیالت تکمیلی دانشکده شیمی

1400/03/06