.
رقابت علمی کنز تا 29 مهر 1400 تمدید شد
📢 *رقابت علمی کنز تمدید شد* 📢
احتراما به اطلاع می‌رساند باتوجه به مشارکت گسترده دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران جوان از 17 کشور جهان و تقاضای مکرر جهت تمدید، دومین دوره رقابت علمی کنز تا *29مهر ماه 1400*، مقارن با روز اعطای جایزه مصطفی (ص) تمدید گردید.
بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از کلیه دانشگاهیان،‌ دانشجویان و نوآوران زیر *45 سال جهان اسلام* دعوت می‌نماید تا دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه خود را در 6 محور اعلام شده رویداد و یا در پاسخ به چالش‌های ارائه شده توسط نهادهای بین‌المللی در بخش‌ پاویون‌ها ارائه نمایند.
🏆 به 6 اثر برتر *جوایز* زیر اعطا خواهد شد:
- مدال و تقدیرنامه کنز🥇
- نشان طلای 30 گرمی🪙
- کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش 2000 دلار💰
- و ...
⏳شرکت‌کنندگان می‌توانند دستاوردها و یا پاسخ‌های علمی خود شامل ایده، مقاله، کتاب، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید را در قالب یک *ویدئوی 3 تا 5 دقیقه‌ای* به زبان فارسی یا انگلیسی توضیح داده و در وب‌سایت رقابت بارگذاری ‌نمایند.
🎯 رقابت علمی کنز نه فقط یک رقابت علمی، بلکه بازاری است فراتر از مرزهای کشور.
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام: 👇

1400/06/09