اطلاعیه شماره 2دانشکده شیمی در رابطه با معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال1 140

اطلاعیه شماره 2دانشکده شیمی در رابطه با
معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال1 140

با سلام

به اطلاع داوطلبین محترم مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401که وضعیت بررسی مدارک آنها توسط دانشگاه تایید شده است می رساند ، با توجه به اطلاعیه شماره 1 دانشکده شیمی ( تاریخ و روز مصاحبه ) کلیه داوطلبین گرامی می بایست موارد ذیل را در روز مصاحبه علمی حضوری مد نظر داشته باشند :

1-ارایه اصل کلیه مدارک بارگذاری شده خود را در سیستم گلستان به آموزش دانشکده **

2- ارایه گزارش 7899(7899 _ گواهی ثبت نام غیرحضوری آزمون)**

3-داوطلبین می بایست 20 دقیقه قبل از زمان مصاحبه علمی خود ( زمان دقیق مصاحبه داوطلبین به تفکیک در اطلاعیه شماره 3 دانشکده شیمی اطلاع رسانی خواهد شد ) در محل دانشکده شیمی آموزش تحصیلات تکمیلی حاضر شوند تا ضمن بررسی مدارک و تایید آنها به داوطلبین فرم شرکت در جلسه ارایه شود.

4- در صورت ناقص بودن یا عدم ارایه مدارک ، فرم شرکت در جلسه مصاحبه علمی به داوطلبین داده نحواهد شد و برای این عزیران غیبت و عدم شرکت در مصاحبه منظور خواهد شد.

5- دانشجویانیکه که فرم شرکت در جلسه مصاحبه را از آموزش دانشکده شیمی اخذ ننمایند به هیچ عنوان حق شرکت در مصاحبه را نخواهند داشت.

*** مراجعه حضوری و همراه داشتن اصل مدارک و سوابق بارگذاری شده طبق اطلاعیه های دانشگاه و دانشکده جهت شرکت در مصاحبه طبق لیست و برنامه زمان­ بندی دانشکده ­ الزامی است.

1401/03/10