فراخوان بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و دعوت از دانشجویان برای ارایه دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه خود

فراخوان بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و دعوت از دانشجویان برای ارایه  دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه  خود

رقابت علمی کنز که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار می شود در دومین دوره خود در سال 1400 از کلیه دانشگاهیان،‌ دانشجویان و نوآوران زیر 45 سال جهان اسلام دعوت می‌نماید تا دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه خود را در 5 محور اعلام شده رویداد در بخش آزاد و یا در پاسخ به چالش‌های ارائه شده توسط نهادهای بین‌المللی جهان اسلام در بخش‌ پاویون‌ها ارائه نمایند.

شرکت‌کنندگان این رقابت از 15تیر ماه تا 1شهریور فرصت دارند تا دستاوردها و یا پاسخ‌های علمی خود را در قالب یک ویدئوی 3 تا 5 دقیقه‌ای در وب‌سایت رقابت (www.kans.mstfdn.org) بارگذاری ‌نمایند. این دستاوردها می‌تواند در قالب ایده، مقاله، کتاب، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید باشد.

به 5 اثر برتر جوایز زیر اعطا خواهد شد:

- مدال و تقدیرنامه کنز

- نشان طلای 30 گرمی

- کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش 2000 دلار

- امتیاز ویژه جهت بهره‌مندی از پلتفرم‌های شبکه‌سازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) شامل STEP و EISA

رقابت علمی کنز نه فقط یک رقابت بلکه بازاری است که دانشمندان، محققان و نوآوران جوان می‌توانند مشتریانی فراتر از مرزهای کشور خود برای دستاوردهای علمی‌شان بیابند.

1400/04/23