تائید حکم دکتر امیررضا شاهانی به عنوان رئیس دانشگاه
حکم دکتر امیررضا شاهانی به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تائید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پنجاه و نهمین جلسه کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌های کشور، به ریاست حجة الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور دکتر محمد علی زلفی گل وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجة الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

درجلسه مذکور حجة الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: بر اساس رأی اعضای کمیته، دکتر امیررضا شاهانی برای ریاست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، انتخاب شد.

تاریخ:
1402/07/10
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.