بازدید رئیس دانشگاه همراه با مسئول نهاد رهبری و معاون فرهنگی و دانشجویی و برخی مسئولان از خوابگاه احسان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امیررضا شاهانی، رئیس دانشگاه، همراه با نماینده نهاد رهبری در دانشگاه و معاون فرهنگی و دانشجویی با حضور جمعی از مسئولان، یکشنبه شب 3 دی ماه 1402، از خوابگاه احسان بازدید نمود.
در حاشیه این بازدید، ذیل نشستی صمیمی با برخی دانشجویان مستقر در این خوابگاه، به مواردی از نیازهای خوابگاهی توسط ایشان اشاره شد، که توسط دکتر شاهانی و دیگر مسئولان به آنها رسیدگی و دستورات لازم توسط رئیس دانشگاه ابلاغ گردید.
همچنین حجةالاسلام والمسلمین طهماسبی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه نیز با اشاره به نیازهای روحی دانشجویان خوابگاهی، ایشان را به داشتن برنامه‌های منظم ورزشی، تفریحی و اعتقادی در کنار تحصیل توصیه نمود و این موضوع را عامل جلوگیری از ایجاد بسیاری از مشکلات روحی و روانی دانست.
در پایان نیز رئیس دانشگاه با اطمینان خاطر به دانشجویان، وعده پیگیری ابلاغات از مسئولان را به دانشجویان داد.
قابل ذکر است خوابگاه احسان، خوابگاه ویژه دانصجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد است.

1402/10/04