تفاهم نامه مشترک میان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و نیروی دریایی ارتش امضا شد
تفاهم نامه‌ای مشترک میان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و نیروی دریایی ارتش امضا شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه 30 بهمن ماه، تفاهم‌نامه علمی، آموزشی و پژوهشی نیروی دریایی ارتش و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به‌منظور گسترش همکاری‌ها منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین نیروی دریایی ارتش و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به‌ منظور تقویت و گسترش همکاری و تعامل نداجا با این دانشگاه به امضای امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش و دکتر شاهانی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی رسید.
این تفاهم‌نامه با هدف استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و امکانات علمی، تحقیقاتی، فناوری و آموزشی و به‌منظور برطرف کردن نیاز‌ها و پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت‌های مکمل و مشترک منعقد شد.

1402/12/01
1998